Make your own free website on Tripod.com
 
     
  RE-U 2004  
     
 
Lokasi Port Dickson, Negeri Sembilan
   
Tarikh Belum Ditetapkan
   
Tempoh 2 hari 1 Malam
   
Tempat Penginapan 1. Rumah Kerajaan Negeri Sembilan ATAU
2. Rumah Peranginan TNB Port Dickson
(masih dalam perbincangam… tapi insya Allah, dapat. aku akan pastikan RE-U kali nie akan mendapat tempat tinggal yg selesa)
   
Rumah 1 utk guys dan 1 untuk girls (1 rumah ade dua bilik. Ade ruang tamu dan tempat makan. Ade bahagian dapur untuk girls masak. Ade peti ais dan ade TV.. ni adalah penerangan untuk Rumah Kerajaan Negeri Sembilan) kalo ramai yg datang tambah la jumlah bilik. :)
 
     
  Kenape Port Dickson dipilih….
• Jauh dari persekitaran bandar
• Ade beberapa org yg bole menjadi host untuk program RE-U di Port Dickson
• Ade disediakan kemudahan tempat tinggal….
• Tak perlu nak bergerak ke sana dan ke sini…
• Ade pelbagai aktiviti yg dirancang....bergantung kepada kerjasama yang diberikan oleh mereka yg hadir.

 
     
  Aktiviti Aktiviti yang dicadangkan :-  
     
 
HARI dan MASA
AKTIVITI
Sabtu 2 ptg -5 –ptg Waktu Ketibaan

Waktu ketibaan korang. Bagi yang keje half day time tu… bole la datang lambat. Kalo korang tiba time ni.. bole rehat sebelum buat ape2 aktiviti. Bole je sampai selepas dari waktu nie. Cuma… aku nak buat persediaan untuk aktiviti yg seterusnya.

Sabtu 5.30 ptg – 8 malam Aktiviti Bebas

Ok… time ni waktu free. Kalo budget cukup.. kita buat acara minum petang time ni. Korang nak mandi laut.. main pasir berborak, melepak ke…. Tak kisah. Waktu nie time free.

Sabtu 8.30 mlm – 12 tgh malam PRIME TIME untuk RE-U

Time ni adalah time untuk BARBEQUE. Hehehe… seronok dapat buat barbeque nie. Konpem MERIAH. Aktiviti ni akan melibatkan semua orang. Secara tak langsung akan merpatkan hubungan silaturahim. :) Menu tuh terpulang la kat korang. Boleh diperbincangkan


Ahad 12.30 pagi – 6 pagi Aktiviti Bebas

Ni time tido la.. terpulang la kepada sape nak buat ape2 aktiviti.

Ahad 7.30 pagi – 8.30 pagi Sarapan

Time nie kena minta jasa baik girls untuk masakkan sarapan. Menu dah dipikirkan.

Ahad 8.30 pagi – 11 pagi Aktiviti Riadah.

Time nie kita buat la aktiviti games. Games ape2 la.. nak mandi laut pun ok gak. Bole buat aktiviti bola sepak pantai. Lebih kurang je ngan FUTSAL. Tapi kat pantai free.

Ahad 12 tgh hari Balik
 
     
 

Kesimpulannya.....

 
  Simple je rancangan aku nie. Aku tau Reunion sebelum nie pernah buat kat Port Dickson. Dan tak ramai yg datang termasuk la aku. Tapi.. aku respek kat rakan-rakan kerana berjaya menjayakan reunion tuh. Mereka menunjukkan komitmen yg tinggi untuk hari pada RE-U yg lepas. Tapi… ape salahnya kite buat skali lagi di Port Dickson? Dah ade member kite dah meng’offer’kan dirinya jadi host. dan ade yg akan menolong dan.. mungkin kali nie RE-U kat sana akan lebih MERIAH. Lagipun.. dah ade tempat tinggal. Cuma masih dalam perbincangan je lagi. Tak perlu la duk khemah lagi mcm dulu. Ape kelemahan Reunion yang lepas kita akan cuba perbaiki. Dan feed back dari sape yg pergi amat DIHARGAI.


SEBARANG CADANGAN DAN BANTAHAN ADALAH DIHARGAI

 
 
 
 
http://apizx7.tripod.com/re-u2004